Baby førstehjælp

Hos Sikkerhjælp.dk tilbyder vi et specialtilpasset førstehjælpskursus med fokus på de helt små. Her kan I lære at håndtere de situationer, man som småbørnsforældre aldrig ønsker at stå i. Jeg har mange års erfaring med at undervise for små og store grupper af forældre gennem foreninger, mødregrupper, arbejdspladser med mere.

Kurset varer som udgangspunkt to timer, hvor vi blandt andet dækker:

  • Forebyggelse samt hvad man skal være opmærksom på i hjemmet
  • Anatomi hos babyer og småbørn (0-7 år)
  • Konkrete førstehjælpsteknikker: Hjerte-lunge-redning samt behandling ved fremmedlegemer i luftvejene og indtagelse af giftige eller ætsende stoffer.
  • Træning med virkelighedstro dukker, der giver en god forståelse for teknikkerne

Jeg kommer til jer, og kurset kan kan foregå i hjemmet, på arbejdspladsen, på det lokale bibliotek eller hvor I normalt mødes.

Jeg underviser også på engelsk.

ET KURSUS PÅ BØRNENES OG KURSISTERNES PRÆMISSER

Jeg har fuld forståelse for, at det tit kan være svært at få det hele til at gå op med kalender, kursus og små børn. Derfor fokuserer jeg på, at der skal være plads til børnene på mine kurser. Selvom emnet er alvorligt, når vi skal lære at håndtere situationer, som vi håber, at vi aldrig kommer til at stå i, så er stemningen afslappet på mine kurser. Her er der plads til tvivl og spørgsmål, ligesom der altid er plads til at amme, skifte ble eller hvad de små ellers skulle have brug for.

Kontakt mig for at høre mere om baby førstehjælp.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os